10 mars 2019

Den farliga Ilhan Omar


Omar föddes i Somalia och hon och hennes familj flydde under inbördeskriget,  när hon var nio år gammal.  Hon tillbringade fyra år i ett flyktingläger i Kenya tills USA räddade henne och familjen 1995.

Det är inte förvånande att hon har gjort denna anmärkningsvärda upplevelse till en central del i den  politiska kampanjen och det offentliga livet.

Vad som är underligt är hur mycket av hennes berättelse som består av klagomål om intolerans, rasism, orättvisa och elakhet som hon fann när hon kom till USA.
 Tacksamhet för landet och de människor som räddade och välkomnade hennes familj, saknas fullständigt i hennes haranger.

 Den här kvinnan bör inte ha någon plats i Foreign Affairs Committee. Hon och hennes familj var offer för islamiskt våld, och hon vill att samma sak ska drabba oss. Hon är farlig!

Den resolution som demokraterna röstade för i torsdags är ett skämt.
The House antog en resolution som fördömer antisemitism och andra former av bigotteri. .Resolutionen, som skrevs av House Democrats, började som ett underförstått svar på kommentarer från Ilhan Omar - som allmänt ansågs antisemitiska -  men när vissa Dems.  protesterade mot att man pekade ut henne, utvidgades och urvattnades resolutionen för att fördöma andra former av hat.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.