05 mars 2019

Det är nog bäst så

En grupp kvinnor som kallar sig Birthstrike, är tydligen så skrämda av rapporter från klimataktivister att de tror att världen som deras barn kommer att ärva,  kommer att vara så hemsk att man inte kan leva där,  så de har beslutat att inte skaffa barn.

Blythe Pepino, 33, grundare av Birthstrike och en före detta sångerska i bandet Vaults säger:  "Det finns människor som är så rädda för detta att de känner att de faktiskt inte kan skaffa familj. ...
Vår planet är i ett stadie av sammanbrott; den naturliga världen kollapsar runt oss och det pågår faktiskt just nu. Och jag är så besviken över myndigheternas gensvar på den här krisen och så avskräckt av det -  av allt jag har läst - att i fjol fattade jag beslutet att jag inte skulle sätta ett barn till världen.

2 Kommentarer:

Argus sa...

Att välja att inte bringa barn till världen är förståeligt men inte på grund av klimatet. Snarare på grund av samhällsklimatet som resulterat i självskadebeteende genom att massimportera människor som inte hyser varmare känslor för oss även fast de lever upp vårt överskott och mer därtill.

robban sa...

kallas för självsanering av genbanken vilket inte är så dumt ibland :)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.