05 mars 2019

Droppen urholkar stenen...


Ett problem med att kalla gränsinvasionen för  “Nationell Nödsituation”  är att democrats kommer att utnyttja det för att motivera allt de vill tvinga på oss,  genom att säga att det görs på nationell säkerhetsbasis.
När  Dems har ansvaret handlar det inte om att försvara landet från utländsk invasion. Det handlar om att tvinga på oss The Green New Deal och sabotera den konstitutionella rätten att bära vapen.

De har redan varnat president Trump,  att om han tvingar fram en nationell nödsituation vid den södra gränsen,  öppnar det dörren för en framtida president att bl.a  driva igenom omfattande vapenkontroll utan Congress medgivande. ...

    Dems. presidentkandidat Julian Castro sade: ”Jag kommer att tillträda tjänsten med en stark övertygelse att Klimatförändringen är en nationell nödsituation och det faktum att så många människor i landet dör på grund av vapenvåld, det är en nationell nödsituation…. Om presidentens agerande i det här fallet upprätthålls av Högsta Domstolen, öppnar det nya vägar för framtida presidenter att vidta åtgärder."

Och det är inte bara för att han heter Castro:

Senator Kamala Harris, D-Calif. - också en presidentkandidat, tweeted: "Det är dags att ta itu med de faktiska nödsituationer som hemsöker vår nation: Vapenvåld, brist på tillgång till vård och klimatförändringar."

Det verkar som privata sjukförsäkringar också går under benämningen “nationell nödsituation” och de bör därför förbjudas, enligt Harris.

Lenin och Mao lärde oss, att det är en nödvändighet att avväpna befolkningen för att införa socialism. Så det är inte överraskande att Dems. fokuserat på rätten att bära vapen.  De tar en liten bit i taget…

Andra Dems. som nyligen förkunnat att  rätten att försvara sig utgör en nationell kris är Nancy Pelosi, Elizabeth Warren, Sherrod Brown, John Hickenlooper och Chris Murphy.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.