02 mars 2019

Ett kärleksbrev till Trump


President Donald Trump krävde i fredags att utredarna får en kopia av den bok som enligt uppgift skrivits av advokaten Michael Cohen. Boken sägs ge en helt annan bild av Trump än den somvi fått under förhören.
Trump sade också att Cohen, under förhören, har ”begått mened av ett format som inte setts tidigare”.

Trump hänvisar till ett manuskript som Cohen försökte sälja till bokförlag under en tid när han fortfarande var kompis med Trump.  Maxwell Tani på Daily Beast rapporterade i februari 2018 att Cohen hade skickat ett förslag till "flera utgivare", för en bok som beskrev Cohens roll i Trumps kampanj och affärer.

Under veckans förhören sade Cohen att Trump är en “bedragare”, en "fuskare” och en "rasist" och att han var skyldig till fusk vad gäller kampanjfinansiering.  Cohen antydde att Trump var inblandad i bankbedrägerier, skattefusk, försäkrings-bedrägeri och att han (Cohen) hotat människor å  Trumps vägnar 500 gånger och att han många gånger ljugit om vad  presidenten sagt, bland annat om Trump Tower i Moskva under 2016 USA: s val.

Nu gör Trump vad han är duktig på - han slår tillbaka.
Trump  tweetade och kallade bokförslaget  ett "kärleksbrev till Trump" som är "exakt motsatsen till hans påhittade vittnesbörd, vilka är lögner!”

Presidenten bad lagstiftarna att "kräva" en kopia av hur mycket av boken som Cohen kan ha skrivit innan han började samarbeta med federala brottsutredare,  inklusive specialrådet Robert S. Mueller III.
    Democrats i kommittéerna sade att Cohns vittnesmål öppnade nya vägar in i Trumps affärsverksamhet och politiska kontakter,  som de planerar att undersöka. Och Muellers team, liksom federala utredare i Southern District och New York-statstjänstemän, fortsätter med alla undersökningar.

 Chris Christie från New Jersey Gov. blandar sig också i och säger att han misstänker att presidentens verkliga problem är Southern District. - att federala utredare förbereder sig för att  åtala den 45: e presidenten så snart han lämnar sitt jobb.

Det är tydligt att 2019 och 2020 kommer inte bara att handla om Trumps omval och kampen mot mängden andra kandidater.
De kommande 19 månaderna kommer också att handla om Democrats rotande i Trumps påstådda “missgärningar”  och  hur mycket de kan offentliggöra innan vi går till val den 3 november 2020.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit, j
jag brukar följa Q-anons och gärna då i "Stroppy Me":s version eftersom han är först ut från Australien på morgonen för de meddelanden som givits. I förrgår redovisade han ett brev som Lynne Patton skrivit om Michael Cohen, och som refererats av Jim Stone. Lynne Patton är den "svarta kvinna" som fick komma som Mark Meadows gäst till kongressförhören med MIchael Cohen och över vilken Mark Meadows av en muslimsk kongresskvinna beskylldes för att vara "rasist" för att han tagit in en svart kvinna som "prop".
Lynne Patton, som är högutbildad och mycket framgångsrik inom "real estate", berättar i detta brev redovisat av Jim Stone vid tidpunkterna 5.05, 12.06 och ung. 15.0, att det var MIchael Cohen som introducerade henne för Trump, vars administration hon nu är en del av.

Hon berättar också i detta brev från hennes hemsida att Michael Cohen varit hennes bästa vän och att de varit oskiljaktiga som arbetskamrater i Vita Huset. Det är därför med mycket stor smärta som hon nu åser hur han tvingas ljuga om Trump. Och hon menar att han blivit "torterad" (hon måste mena psykisk tortyr) av FBI för att få honom att lägga sig. Detta har inte hjälpt. Muellers team har då pressat honom med ett 30-årigt fängelsestraff för hans hustru om han inte började ljuga på Trump. Detta hade effekt. Och hur är hustrun inblandad i detta? Hon är den i familjen som har ansvaret för deras privatekonomi.

I samband med Stormy Daniels-affären tog Michael Cohen ett kortvarigt lån på huset, som användes till att betala Stormy Daniels med innan han fick tillbaka pengarna från Trump. Han hade andra pengar, 5 miljoner dollar, som han kunde använda. Men han ville inte visa denna affär för hustrun, med tanke på vart pengarna gick. Här uppstår detta "bank-bedrägeri" i vilket hustrun kan dras in. Han (och hon) har inte uppgivit de verkliga skälen till lånet. Och detta är ju mycket vanligt i det verkliga livet. Folk belånar sitt hus, för att köpa helt andra saker, och uppger inte hur pengarna skall användas. Detta brukar inte bestraffas, men det skall göras nu.
När hela denna härva tar slut, så borde man sätta in både Mueller, Weismann, och Comey m. fl. på 30 år. De är de verkliga brottslingarna.
https://www.youtube.com/watch?v=4UGKD6B8S-o&t=902
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.