06 mars 2019

Hon lovar fortsätta att irritera oss alla


I en av de lokala nyhets-kanalerna i New York bekräftade Hillary Clinton i måndagskväll,  att hon absolut inte tänker ställa upp i presidentvalet år 2020 men kommer istället att vara aktiv inom politiken och plåga både höger och vänstersidan. 
Hon avvisade också möjligheterna att förlora val för andra politiska poster, som guvernör i New York eller borgmästare i New York City, även om hon tillade att hon älskar New York och bryr sig mycket om dess framtid.

Hon avser att vara involverad genom att träffa Dem-kandidaterna och ge dem strategiska råd om hur man förlorar en kampanj.  Clinton sade också att hon var väldigt uppmuntrad av resultatet från mitt-terminsvalet 2018 och “att hon uppskattar de spännande, dynamiska kvinnorna som valdes till Congress”, speciellt om hon kan fortsätta använda sin sofistikerade teknik för att få dem att lyda  henne.

Clinton kommer sannolikt att fortsätta att visa sig på MSNBC och CNN och presentera en ny rysk/ Trump-konspirationsteori och nya galna förklaring till varför hon förlorade sin egen presidentkampanj. 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.