21 mars 2019

Joe Biden och Stacy Abrams, det blir roligt!


Joe Biden fd. vicepresident har inte ens tillkännagivit att  han ställer upp i presidentkampanjen 2020, men han kanske redan har utsett sin vice. (rapporterat av Axios.)

Bidens rådgivare överväger att välja Georgia House Minority Leader Stacey Abrams, hon som förlorade guvernörsvalet här 2018 till Brian Kemp och som i vanlig socialist-ordning vägrade erkänna att hon förlorat. 

CNN rapporterade på måndagen att Biden övervägde att tidigt välja en medhjälpare och Abrams namn kom omedelbart i åtanke, särskilt efter att Biden och Abrams träffades förra veckan, även om de inte "formellt" diskuterade tanken på att hon skulle passa som Vice President.

Tanken bakom detta val skulle vara att visa att Biden "inte bara är en vanlig gammal vit gubbe”.
Abrams var den första svarta kvinnan som nominerats för guvernör av ett stort part.  Hon är också mer än tre decennier yngre än Biden och lesbisk kvinna - vad som fattas är transgender med ett spanskt namn.

Men det finns vissa rådgivare som erkänner att det skulle ses som en gimmick att använda sig av Abrams och det är oklart om Biden själv känner till planen.

The New York Times rapporterar också att Abrams anses vara ett tidigt val , men Kamala Harris (D-Calif.) Beto O'Rourke är andra möjligheter "om deras kampanjer inte verkar gå så bra under de närmaste månaderna. "

4 Kommentarer:

Argus sa...

Om jag identifierade mig som kvinna och då jag fortfarande gillar kvinnor skulle jag då av de vänsterblivna betraktas som transsexuell och lesbisk?

Berit sa...

Absolut Argus, och glöm inte att du ska vara stolt också.

elina sa...

Jag pratade med en demokrat, alltså en aktiv sådan. Han undrade vad jag trodde om Trumps möjligheter att vinna igen.

Jag sa att om Dem. ville vinna valet borde ha en kandidat och vice vilka är smarta, med förslag som gynnar USA och de måste vara lysande stjärnpolitiker, inget avdankat skräp. Det ska ske nu, inte när valet närmar sig så folk hinner lära känna dem och få förtroende för.

Jag hade nog helt fel eftersom jag vet för lite om USA politik.

Berit sa...

Democrats har ingen plattform att stå på annat än att smutskasta Trump och försöka hitta något att åtala honom för. Partiet är splittrat, vi ser det i mängden kandidater som kämpar om att vinna D-primiärvalet.
De gamla inbitna democrats har tappat kontrollen

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.