24 mars 2019

Muellers rapport


Under två års tid har nästan alla nyhetsförmedlare - och varje vänsterpolitisk organisation - spekulerat, ljugit  och fantiserat över vad sorts dynga Muellers team och Never-Trump-advokater skulle kunna gräva upp om presidenten och hans medarbetare.
Gång på gång har de använt utredningen som en grep för att attackera Trump-administrationen. 

Men med varje ny anklagelse och varje nytt fall som Mueller har lämnat över till olika distriktsdomstolar,  har det blivit allt tydligare att den speciella utredningen har använt justitieministerns befogenhet att göra utredningar om alla personer som haft kontakt med Trump och göra allt i deras makt for att tvinga dem till samarbete eller fängelse.

Democrats, media och justitieministeriet har gjort mycket mer skada på vårt land än Ryssland kunde ha drömt om.
Media, i samverkan med Adam Schiff och Democrats i Congress,  vill att utredningen ska fortsätta och fortsätta i evighet eftersom det ger dem intäkter när människor tittar på deras rapporter eller köper prylar från de annonsörer som stöder deras lögner.
NYT, LATimes, WaPo, CNN, MSNBC, Hela alfabetet och HuffPo, Vox och Big Tech hatar Trump, men de älskar de pengar som de tjänar på honom.

Samverkan är inte ett federalt brott. Om vi skulle attackera alla regeringar som försökt påverka valen här i USA skulle landet inte ha några allierade alls och inte heller militära baser på utländsk mark.

Mueller och Media har behandlat den rättmätigt valde presidenten och hans medarbetare, som om de var en mordisk, organiserad maffia-familj
Det har varit har varit en historisk insats av Vänstern och Washington-etablisemanget  att göra sig av med en amerikansk president.
En inkvisition utförd av byråkrater som inte gillade valet som amerikaner gjorde 2016. "

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Nu fattas det bara att President Donald Trump går mot rött ljus i någon gatukorsning för att Muller skall få starta en ny årslång utredning. Så går det till i det socialistiska träsken!!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.