16 mars 2019

Nummer 11, Robert Francis O’Rourke


Ifall ni inte redan vet det.  Robert Francis "Beto" O'Rourke har ändrat sig och meddelat att han har för avsikt att ställa upp i presidentvalet 2020.  Hans beslut kommer att stjäla några Bernie Sanders-sympatisörer.

O'Rourke har ingen erfarenhet från en verkställande befattning; han misslyckades i en valkampanj mot senatorn Ted Cruz; och är generellt knäpp och saknar allvar och trovärdighet.

Det är knappas troligt att han kan åstadkomma mer än att ta några röster från Bernie; vilket skulle vara i linje med vad DNC-klubben föredrar.

DNCs inofficiella "utvalda" - kandidaten som de donerar pengar till -  kommer sannolikt inte att avslöjas förrän i april eller maj 2019. DNC är förutsägbar; det är en klubb.
Det är fortfarande alltför tidigt.  Planering och strategi är ett av de viktigaste inslagen i deras agerande.

O'Rourke sade att hans presidentkampanj kommer att ha sitt huvudkontor i El Paso och de som vill gå med i laget måste flytta till gränsstaden.

1 Kommentarer:

elina sa...

Kön till presidentposten bara ökar. Är det inte lika bra att varje demokrat är sin egen kandidat?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.