09 mars 2019

Obama är ett “snyggt ansikte” som kom undan med mord


Vänsterns strategi nu är att skapa kaos och planer så att de kan ta mer kontroll. Man kan se hur de hanterade Omars kommentarer och i stort sett utmanövrerade Pelosi.

Nu går Omar efter Obama och hon har säkert rätt i att Obama kom undan med mycket. Och självklart gjorde han sämre saker än Trump någonsin kommer att göra, men hennes syfte är egentligen att inte att kritisera honom.  Det är återigen för att skapa kaos och driva partiet längre åt vänster:  “Vi är det enda du kan lita på - de enda som verkligen bryr sig om folket."

NY Post:

    Minnesotas Rep. Ilhan Omar gav fd.president Barack Obama en känga i en intervju som publicerades i fredags. Hon gjorde sig lustig över hans "vackra ansikte" och sade att hans agenda om “Hope and Change” var en illusion.

Hon pekade på att barn fängslats vid den mexikanska gränsen och att han använt drones och bombat länder runt om i världen - och hon hävdade att han inte var särskilt olik president Trump.

"Vi kan inte bara vara upprörda över Trump",
"Hans politik är dålig, men många av de människor som kom före honom förde också riktigt dålig politik. De var bara “finare i kanten” än vad han var.
Det är inte vad som gäller längre.  Vi vill inte att någon ska komma undan med mord bara för att de är polerade.  Vi vill känna igen den verkliga  politiken som gömmer sig bakom det vackra ansiktet och leendet. "

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Obama´s helgongloria har varit "fake" redan från allra första början!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.