13 mars 2019

Paul Ryan är en orm


Former Speaker Paul D. Ryan höll ett tal i Vero Beach, Fla. där det verkade som han instruerade Democrat- kandidaterna om hur de kan vinna över Trump och göra honom till den första en-termins-presidenten sedan George H.W. Bush - För att vinna ska de fokusera på Trumps personlighet. 

Om Trump förlitar sig på sin personlighet för att vinna, istället för att betona sin politik, kan han förlora, sade  Ryan.
"Den person som definierar sin politik kommer att vinna. Om det handlar om Donald Trump och hans personlighet, kommer han inte att vinna.”

Wisconsin-republican, Ryan som avgick i januari, skickade ut en ursäktande tweet senare där han säger att USA är "klart bättre" med Trump i Oval Office och att hans "prestationsrekord” kommer att bära honom till seger 2020.

Vad vet Paul Ryan om hur man vinner ett presidentval?
Ingenting! Han har inte något att referera till på det området. Han vet inte ens hur man ska hålla kontrollen över The House. Det vore bäst om han är tyst!

Det var allmänt känt att Ryan hade ett dåligt förhållande med presidenten under de två år som de arbetade tillsammans. Till och med efter att halvdant ha rekommenderat Trump under 2016-kampanjen, fördömde Ryan sedan upprepade gånger vad presidenten uttalade sig om.  Vid ett tillfälle  övervägde Ryan tom. att ta tillbaka sin rekommendation.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Paul Ryan är i gott sällskap med John SCOTUS Roberts, han som stiftar skattelagar utom folket och Kongressen. Obamacare bär hans signum som gör medborgarna livegna under socialismen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.