08 mars 2019

Tre år av antydningar och lögner

Muellers rapport är redan en “best seller” trots att den förmodligen aldrig kommer att publiceras.

Det har gått nästan 3 år sedan Clinton-gänget anställde Fusion GPS för att hitta på en historia som nog aldrig var tänkt att motstå all denna granskning.
Endast det mest elementära finns fortfarande bekräftat: Ett land som heter Ryssland  existerar och det leds för närvarande av en man som heter Vladimir Putin. Allt annat verkar ha fallit samman.

Paul Manafort, president Trumps tidigare kampanjchef, övervakade inte "samverkan" mellan kampanjen och Kreml.
 Trumps fd. advokat Michael Cohen reste inte till Prag för att betala ryska hackare.
Ingen video har dykt upp av Trump i ett hotellrum med kissande prostituerade.
Carter Page nekade till att det fanns en överenskommelse om att Trump tänkte ändra sin utrikespolitiska hållning för en andel i ett ryskt oljebolag.

Adam Schiff (D-Calif.) den nya ordföranden i House Intelligence Committee, som upprepade gånger hävdat och lovat att han har sett hemliga bevis på Rysslands samverkan med Trump, kräver nu att Muellers slutrapport offentliggörs.
Han säger nu: “Jag har aldrig sagt att det finns bevis utöver ett rimligt tvivel. Det är för Bob Mueller att bestämma. "
Det är faktiskt Senaten som bestämmer det, efter att Trump getts tillfälle att försvara sig.

En federal domare har också avvisat porn-skådespelerskan Stormy Daniels åtal mot president Trump och hans fd. advokat Michael Cohen, där hon själv försökte bryta ett “tystnads-avtal” som hon hävdar var betalning för en påstådd affär, 2006 och som Trump har förnekat.
Advokat Michael Cohen medgav i federal domstol att han arrangerade betalningen för att tysta Daniels. Han erkände sig skyldig till brott mot kampanjlagar.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.