26 mars 2019

Trumps och Kavanaughs fiende arresterad


Den äckliga porr- advokaten Michael Avenatti har arresterats och åtalas av federala brottsbekämpande myndigheter för finansiella brott i två separata fall i Los Angeles och New York.
Det kunde inte drabba en lämpligare person!

Federala åklagare anklagade Avenatti för förskingring av 1,6 miljoner dollar avsedda för en kunds förlikning för att täcka "utgifter för hans kaffeservering”.
Han är också anklagad för att under falska premisser ha tillskansat sig mer än 4 miljoner dollar i lån från en Mississippi-bank 2014, genom att lämna in falska deklarationer som visade att han hade rakat in miljoner i vinst från 2011 till 2013.  I själva verket hade Avenatti inte lämnat in en personlig deklaration till skattemyndigheten  under något av dessa år.

Avenatti har också "försöka tvinga åt sig mer än 20 miljoner dollar från ett börsnoterat företag genom att hota att använda sina kontakter för att åstadkomma väsentlig ekonomisk skada och skapa dåligt rykte för  företaget, om hans krav inte uppfylldes.  Företaget i fråga var Nike.

Avenatti blev  president Donald Trumps fiende när han representerade porrskådespelerska Stormy Daniels i hennes  krig med presidenten.
Daniels, som inte längre är Avenattis klient, sade på måndagsmorgon att hon var "ledsen men inte chockad” över nyheter om arresteringen.
 “För mer än en månad sedan fattade jag beslutet att säga upp Mikaels tjänster efter att ha upptäckt att han hade behandlat mig extremt oärligt, och det kommer att bli fler meddelanden om det.

Anhållandet i måndags markerade en djupdykning även med dagens standard. 
För åtta månader sedan testade Avenatti möjligheten att ställa upp som kandidat i presidentvalet 2020. Han drog  stora folkmassor och fick gynnsamma recensioner från de som hatar Trump.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.