30 mars 2019

Varför har Democrats övergivit Israel?

Alltsedan valet 2018 är hyckleri och arrogans vad vi ser numera i relationen mellan ledarskapet för Democratic Party och Israels Judar.
 Från 1948 har Amerika och i synnerhet Dem.Partiet varit allierat med Israel - den enda demokratin i Mellanöstern .
Men de nya medlemmarna Ocasio-Cortez, Tlaib och Omar har blivit medias gullegrisar och partiet har övergivit sina värderingar för att göra deras anhängare glada.

Trots att alla tre tydligt och upprepade gånger har demonstrerat antisemitiskt beteende, särskilt Omar, har  Dem.-ledarskapet övergett partiets karaktär i hopp om att tillskansa sig en yngre väljarbas.

Dessa tre kvinnor har definierat Israel som "ondska" och en "apartheidregim”,  liknat Gaza-terroristerna vid civil-rättsaktivister  och gjort Louis Farrakhan till en idol -  en av de mest högljudda och ondskefulla antisemiterna under de senaste fyrtio åren.

 Och ändå, i stället för att be om ursäkt för sitt beteende och klargöra att deras ord och handlingar inte är representativa för  Dem.Partiets traditionella värderingar, har ledningen gjort exakt motsatsen.
Istället för att ta avstånd, har de omfamnat dessa nybörjare, till och med placerat den allra värsta anti-semiten Omar i House Committee on Foreign Relations.

Talare Pelosi poserar stolt tillsammans med dem på omslaget av Rolling Stone Magazine och pga. deras spåtryckningar drog senator Schumer tillbaka sitt stöd av en anti-BDS-proposition i januari som skulle ha stöttat Israel. .
När en proposition föreslogs för att fördöma antisemitism och det hat som exponerades var den fullständigt urvattnad, för att inte peka ut Omar personligen.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.