07 april 2019

Al Sharpton’s Kiss my Ring konferens


Dem.Kandidater samlades under veckan för att välsignas av den mest avskyvärda rasmånglaren i Amerikas historia och det är dåliga nyheter för gamla vita killar som Joe Biden och Bernie Sanders, men klart bra för Kamala Harris och Spartacus Booker, som också har en hel del melanin att skryta med.
Democrats har nu blivit ett identitetsparti för ras och kön vilket gör att även en clown kan göra den hoppfulla pilgrimsfärden till National Action Networks tillställning i New York City där de alla kommer att ställa upp och fjäska för Al Sharpton.

Predikanten Al har gjort en karriär i rasuppvigling.  En gång kallade han judarna "diamanthandlare" och han har beskrivit vita som flyttat sin verksamheter till Harlem, som “inkräktare”.
Men dagens Dem-kandidater skäms inte för att visa sig med ett avskum som Al Sharpton, som låg bakom Tawana Brawley racistiska bluff,  lade bränsle på elden i Crown Heights-upploppet mot judar, vilket ledde till en persons död och bidrog till att anlägga branden i Freddie's Fashion Mart.

Beto O'Rourke har redan placera sig själv på rätt plats genom att, inför en mestadels svart publik, be om ursäkt för sitt vita privilegium - född rik och sedan gift med en miljardär-dotter.
Han startade röstfjäskar-paraden genom att säga att om han väljs till president kommer han skriva in i lag Shelia Jackson Lee's förslag om “Slavbetalning.”
Det hela kommer att bli riktigt  roligt eftersom de mestadels vita kandidaterna nu måste lova gratis prylar och tigga som barn i en Dickens roman för den svarta rösten, som de tagit för givet alla dessa år och de gör det genom att ligga framför fötterna på ingen annan än Al Sharpton!

Något annat lustigt som politiker gör är att försöka prata som en sydstatare och Ocasio-Cortes blev stött i kanten när det påpekades.

Hon gjorde en “Hillary Clinton” på National Action Network-konferensen, men hon är inte lika bra som HC.
Av någon anledning tror Dems. också att de måste ändra sina röster när de talar till en svart publik.
Det är en mycket nedsättande sak att göra och än värre är att svarta människor låter dem komma undan med det. Så, de är lika mycket deras fel som de fjäskande Democrats.


1 Kommentarer:

Polly Ester sa...

Hillarys utspel där är, snällt sagt, fjantigt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.