25 april 2019

Biden försöker igen

Det pratas en hel del om att fd. VP Joe Biden är den bästa kandidaten som kan vinna över Donald Trump.
 Om det är vad de tycker, ser jag fram emot kampanjen. Bland de 20 clowner som är aktuella är Biden det största skämtet av dem alla.

 Nästan 32 år efter att han tillkännagav sin första kampanj för presidentposten försöker Biden för tredje gången. Han misslyckades både 1988 och 2008.“Våra grundläggande värderingar, vår ställning i världen, vår demokrati, allt som har gjort Amerika till vad det är - står på spel. Därför tillkännager jag idag min kandidatur för president i  USA. "

Trump hälsade Biden välkommen och varnade honom att det kommer att bli “obehagligt”.

Bidens förväntade tillkännagivande kommer efter påståenden från kvinnor under de senaste veckorna att han försatt dem i obehagliga situationer - som beskrivits som “tafsande”.
Det blev omedelbart en topp historia på nätet och kabel-TV, vilket tvingade Biden att försvara sig på #MeToo.

"Sociala normer förändras. Jag förstår det, och jag har hört vad dessa kvinnor säger", förklarade Biden i en video vilket hotade hans kandidatur. "Politik  för mig har alltid handlat om att skapa kontakter, men jag kommer att vara mer uppmärksam på det och respektera personligt utrymme i framtiden. Det är mitt ansvar och jag kommer att leva upp till det."


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.