18 april 2019

Dags för ett nytt krig?

Vad har varit nyheter den senaste tiden? Vi hade det omvälvande mitt-terminsvalet,  den otroliga Mueller-undersökningen och hela det spektaklet, och vad som helst som Trump sagt fångat på video.

Kan folk komma ihåg vilken vår senaste konflikt i Mellanöstern var?  Jemen, tror jag. Men det var för flera månader sedan, så jag tror att det är dags för ett nytt krig i Mellanöstern.

 Människor säger alltid, "Ska du inte slutföra de krig du redan har först?"
Men det finns ingenting spännande  i det.  Folk är bara intresserade när dessa konflikter börjar. Vi får vrida våra händer över flyktingar och oroa oss en stund över internationella angelägenheter - det får oss alla att känna oss verkligen präktiga. Men snart hamnar dessa konflikter på tidningarnas sida 17 och alla våra problem i Mellanöstern är halvfârdiga .

Så vi startar ett nytt krig. Får alla intresserade igen. Var ska vi kriga?
 Det är svårt att säga. Men det är vad som alltid är så fantastiskt med Mellanöstern. Det finns anledning att ha ett krig någonstans nästan jämt.  Just nu börjar folk surna till över vårt förhållande till Saudiarabien.  Det verkar lite för för ambitiös just nu - men Trump skulle behöva tweeta något ganska galet för att det ska försvinna från nyheterna.  En bättre idé skulle vara Iran; alla ser  tillbaka till 80-talet nu och vad som hände då,  så en konflikt med Iran borde gå hem.

Så vem skulle gilla det? ? Nytt krig i Mellanöstern?
Om du inte är i involverad i militären behöver du inte göra någonting. Ge dem bara tummen upp och titta på roliga nyheter tills du blir uttråkad eller det finns en ny Marvel-film.

Från Babylon Bee

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.