06 april 2019

“Jag ser inte Biden som ett hot”President  Trump avfärdade före detta VP. Joe Biden som ett hot mot presidentjobbet 2020 och sade att den gamle D-senatorn bara är ett hot mot sig själv.

Biden har gått som katten kring gröten och oddsen att han kommer att bli den parti-utsedde försämrades allvarligt när Lucy Flores i förra veckan påstod att Biden tafsat på henne och kysst henne i nacken vid en kampanj-händelse 2014, när hon misslyckades med att bli Nevadas guvernör.

Andra kvinnor har sedan trätt fram med liknande anklagelser om Bidens opassande beteende, vilket tvingade honom att släppa ut en video där han säger att han tänker ändra sitt uppförande  - samtidigt som han inte ber om ursäkt.

Trots att omkring 20 kvinnor anklagat Trump för olämpligt uppförande gjorde han sig lustig över Bidens video och lade ut en egen som visar hur Biden tillfredställer sig själv.Frågad om,Trump var den rätte budbäraren svarar han :  "Jag tycker att jag är en mycket bra budbärare."
"Människor gillar det”. "Vi får ha lite kul, eller hur?"

Trots flera undersökningar som visar att Biden är den som har störst chans vid Dems.primärval 2020 och som vann över Trump i ett hypotetiskt allmänt val, sade Trump på fredag: "Jag ser inte Joe Biden som ett hot."
"Jag tror att han bara är ett hot mot sig själv. ... Han har varit med så länge. Hans resultat är inte bra, "sade presidenten när han lämnade White House för en resa till den södra gränsen i Kalifornien.
 "Han skulle vara tvungen att ställa upp på Obamas misslyckade rekord. Titta bara på vad som hänt med ... Nordkorea, Mellanöstern, där ekonomin aldrig tog fart.”

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.