15 april 2019

Tacka en vit man

Gillar du förbränningsmotorer? Toalettpapper? Tvättmaskiner? ….


Allt som har byggts i Västerlandet, hus , bilar, elektricitet, kylskåp, tåg, bussar, TV-apparater, telefoner, datorer etc., etc. och allt det som skapar förnöjelse, olika sporter, idrotter, kultur, musik, teater, litteratur har i huvudsak skapats eller hittats på av den "värdelöse" vite mannen.

   Man kan fråga sig varför dessa existenser och framförallt de uppblåsta feministerna använder sig av och uttnyttjar allt det som den "värdelöse" vite mannen skapat och hittat på.
Vore det inte mera konsekvent att de tog avstånd från allt detta, t. ex. lät bli att uttnyttja elektricitet, kylskåp, bil, båt, tåg, buss, telefoner, och lät bli att utnyttja kulturen, t. ex. Mozaer, Beethoven, Beatle, Rolling Stone etc. och enbart utnyttjade sådant som de fantastiska feministerna skapat och hittat på.

Det skulle vara något. Då skulle jag tro att de menade allvar.

S/B

1 Kommentarer:

elina sa...

Sist gnällde feminister här att de förorter där det bor mest invandrare och kan ses som segregerade var orsakad av de vita män som hade byggt husen.
Speciellt gnällde kvinnor som bor annanstans i stora villor där det garanterat är segregerat, alltså inga nya invandrare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.