13 april 2019

Illegala ska inte placeras i Fristäder


“Liberaler”/socialister gapar och skriker ständigt om att de horder av illegala  som väller in i landet, berikar det mångkulturella lapptäcket,  att de förbättrar ekonomin och att de som inte tycker om att bli översvämmad av papperslösa,  är rasister och ingenting kan vara värre än en rasist.

De hävdar också att illegala begår färre brott än amerikanska medborgare. Att tillåta att varje olaglig invaderare från varje misslyckat samhälle på planeten koloniserar vårt land,  är så viktigt att federala invandringslagar ignoreras i fristäder som styrs av multikultisar.
Men när man väckte tanken att man kan lindra överbeläggningen i internerings-anläggningarna genom att flytta odokumenterade Dems. till dessa fristäder, då exploderar de liberala huvudena.
Från Fox News:
Ett ogenomtänkt förslag från White House att flytta internerade illegala till San Francisco och andra fristäder utlöste en våldsam motreaktion från Dems. inklusive House Speaker Nancy Pelosi, vars expedition  kallade idén "föraktlig."
   "Omfattningen av denna administrations cynism och grymhet kan inte överdrivas," sade Pelosis talesman.  "Att använda människor - inklusive små barn - som pjäser i ett förvrängt spel,  för att skapa rädsla och demonisera invandrare, är föraktligt  och i vissa fall kriminellt."
Democrats har gjort sitt allra bästa för att uppmuntra massorna i Centralamerika att ta med sina barn när de invaderar,  vilket nästan garanterar dem en gratis biljett på välfärdsstatens bidragståg.  Det innebär att de utnyttjar barn för att underlätta en utländsk invasion i sitt eget land.
Ordet “Föraktligt”  är snällt!

Illegala utlänningar ska inte placeras i Fristäder, men anledningen är att de inte borde tillåtas i landet i första hand.
De som tagit sig in i landet genom att bryta mot lagen ska naturligtvis utvisas omedelbart.
De personer som hindrar att lagarna följs, genom att skapa något de kalla “Fristäder” bör avskedas och åtalas.
Orsaken till den “humanitära krisen”vid gränsen beror på att man inte håller fast vid dessa enkla principer.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr så är dessa värdelösa existenser som tar sig till av vita byggda civilisationer bara brickor i ett spel designat av den ras som av många kallas ljugarna. De har ljugit till sig makten över penningsskapandet och har därmed förmågan att köpa i princip allt och alla för att sälja in sina lögner till korkskallarna oavsett det gäller en lögn som lanserades för intelsen så länge sedan eller 9/11 eller vad som helst som alla med förstånd genomskådat.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.