06 maj 2019

Att bota cancer är en dålig affär


Medan Wall Street väntar på  över 1.813 nya cancermediciner som är under testning och som representerar miljarder dollar i investeringskapital, kommer meddelandet om ett bona fide botemedel mot cancer från en utomstående - patienten Joe Tippens.

En häpnadsväckande rapport om Mr Tippens cancerläkning cirkulerar på internet nu. Först diagnostiserad med  lungcancer år 2016 och med tumörer som dök upp på i praktiskt taget varje organ i hans kropp, började Joe Tippens - på förslag av en veterinär - att använda en medicin som är ämnad för avmaskning av hundar.

Behandlingen började under den tredje veckan i januari 2017 och inom 3 månader var cancern borta. Hans försäkringsbolag hade spenderat  $ 1,2 miljoner innan Tippens bytte till en $ 5 per vecka- medicin som räddade sitt liv.

Här är hans video

Anti-tumörterapin involverar ett avmaskeringsmedel som används för hästar och hundar. Det har ansetts vara säkert av Food & Drug Administration. Publicerade studier om denna hunddmedicin, fenbendazol, går tillbaka ett par decennier.
Fenbendazol utövar en cancercelldödande aktivitet vid mycket låga koncentrationer och gör så delvis genom sin inneboende förmåga att hämma upptagningen av socker (glukos) i snabbt växande tumörceller.
Fenbendazoles förmåga att företrädesvis döda elakartade celler utan att skada friska celler är en annan av dess  egenskaper.

Men det sista cancer-industrin behöver är ett botemedel mot cancer!

Universitetsbaserade forskare uppskattar att en 1% minskning av cancerdödligheten har ett värde på 500 miljarder dollar och ett botemedel mot cancer skulle vara värd $ 50 trillioner.  Det är uppskattat att 1813 anti-cancer läkemedel är under utveckling. Ett cancerbotemedel  skulle krossa alla förhoppningar om vinst för investerare i dessa cancer-satsningar. Inte heller skulle en cancerbehandling vara välkommen politiskt, eftersom hundratusentals personer kunde fortsätta med sina jobb.

Hela artikeln här.4 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
jättetacksam för denna krönika. Gratulerar, gratulerar. Detta är viktigt. Kan dock inte få upp video, som antagligen inte visas utanför USA. Kan du skriva vad den heter, så kan jag kanske få upp den på YouTube.com
/SB

robban sa...

botemedlet mot cancer har varit känt i över 70 år men som sagt det ligger inga pengar i att bota någon. cancerceller dör utan glukos medans andra celler klarar sig, detta vet läkmedelsbolagen om och skiter i det för pengar

Berit sa...

“My cancer rocks”
https://www.mycancerstory.rocks

“Edmond man says cheap drug for dogs cured his cancer”
Evan Onstot KOCO 5 news

Hoppas du hittar det.

Ann-Marie sa...

Undras hur länge det får finnas kvar på marknaden innan Merck drar in det med någon lam ursäkt? Man ska ska ska hamstra lite och lägga på lager, just in case?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.