31 maj 2019

Ett försök till sammanfattning


I hela röran över Mueller-undersökningen och Muellers tendentiösa, vimsiga rapport, drunknar de kritiska fakta alltför ofta.

     Omfattningen av "rysk inblandning" i 2016-valet var en ytterst liten mängd helt laglig reklam, främst på Facebook.
     Robert Mueller kunde inte visa att någon amerikan hade samarbetat med någon rysk agent eller byrå.
     Därför kunde Mueller inte fastställa att något brott hade begåtts.

      Undersökningen började, inte för att det visade sig att ett brott hade begåtts, utan på grund av democrats påståenden om att det skett.  De kunde inte presentera några bevis för detta. 
De bara skrek allt vad de orkade tills Attorney General  Jeff Sessions olyckligtvis bestämde sig för att urskulda sig själv.  Det gjorde det möjligt för agerande AG, Rod Rosenstein, att utse en särskild åklagare. Det som följde skiljer sig radikalt från det normala jobbet för åklagarmyndigheten.

President Trumps anklagare kunde inte bevisa att ett brott begåtts. Faktum är att under de tre år som de krävt hans avrättning har ingenting framkommit som visar på något brott.  Vi kan vara säkra  på att Robert Mueller, tillsammans med andra i Washington-etablissemanget gjort sitt bästa för att finna det.

      President Trump visste från första början att de skulle försöka sabotera hans seger.  Han sade de många gånger. Ändå gjorde han inte någonting för att hindra Mueller-gruppens verksamhet.
Han vägrade att vittna mot sig själv,  vilket alla enligt amerikansk lag har rätt att göra. Han bara  kritiserade undersökningen för vad det var -  en fisketur vars verkliga mål var att sabotera hans nationella seger trots urusla odds. 

Det har givetvis inte tystat Dems.- ingenting kan.  De vill ha bort Trump från Oval Office till varje pris.
De är rädda,  inte bara för att han ska vinna en andra period, men också att allmänheten bryr sig och ställer upp bakom honom,  i tron att hans framgångsrika politik blir så bra år 2024 att han kommer att kunna utse sin efterträdare. Så  de kommer att fortsätta att skrika tills de förlorar hjälp från media och allmänhetens uppmärksamhet.
Och det är ju lika troligt som att jorden kommer att kraschar in i solen nästa tisdag kl. 09.15 Eastern Daylight Time.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.