16 maj 2019

Råttorna attackerar varandra


De lämnar nu det sjunkande skeppet och det är riktigt underhållande.

Den största kampen hittills står mellan John Brennan och James Comey.  De skyller på varandra om vem som var ansvarig för att Hillarys dokumentsamling (”Trump-dossier”) placerades  i Intel-rapporten.
Anledningen till panik nu beror säkert på att Trey Gowdy säger att utredarna måste titta på e-postmeddelanden mellan de två under 2016 och att att de faktiskt arbetade tillsammans, med vetskap om att det var bluff.


Sean Hannity öppnade sin show i  tisdags och diskuterar det senaste anfallet mot The Deep State.  Bill Barr har tillsatt topp-advokaten John Durham för att undersöka ursprunget till Spygate-skandalen.

Träsket är i total panik och fd. DOJ, FBI och CIA-tjänstemännen anklagar redan varandra för kriminella handlingar.

“Lovebirds” Peter Strzok och Lisa Page beskyller Loretta Lynch för att ha riggat  Hillary-utredningen och hennes server och för att ha hindrat rättvisan.

Bruce Ohr anklagar DOJ och FBI-tjänstemännen för att ignorera hans varning om Christopher Steele och “dossieren.”

Den avskedade  FBI-chef James Comey pucklar på  Strzok, Page och Rod Rosenstein på nationella  TV program.

Rod Rosenstein ger sig på Comey.

Andrew McCabe attackerar “alla som har en puls”.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
nu kan de inte spela anfallsspel längre - nu är det försvarsspel som gäller. Men de verkar inte längre vara intresserade av att försvara de gemensamma målet utan det egna skinnet. Har man den inställningen så bäddar det för många baklängesmål.
Det finns visserligen de som fortfarande gör ansatser till anfallsspel (Nadler, Schiff, Blumenthal etc) men bollen är inte längre där. På fotbollsspråk brukar vi säga att man hamnar "på mellanhand". Man får jaga efter bollen - och blir alldeles utschasad - men får aldrig tag i den. Så kommer det att bli det närmaste året.
Och råttorna kommer en efter en att lämna det sjunkande skeppet, var så säker. Hädanefter kommer de att säga att de ALLTID varit "kritiska" till 'russian collusion'-teorin.
/SB

Berit sa...

Både Brennan och Comey röstade på kommunistpartiet under Kalla Kriget-tiden och båda avancerade under Obama till ledarpositioner inom FBI och CIA. Samma amerikanska underrättelse-organisationer som spenderat decennier för att krossa den ideologin.

Anonym sa...

Och det är därför väldigt intressant att de låtsas "bekämpa" kommunismen genom att vara aggressiva mot Ryssland och Putin. Det är nämligen så att Ryssland och Putin har lämnat kommunismen och strävar tillbaka till sina "kristna rötter". Putin har nämligen deklarerat klart och tydligt att Ryssland måste tillbaka till sina rötter - "men inte sina kommunistiska rötter"- utan sina kristna rötter. Och det är också vad vi ser om den ryska ortodoxa kyrkans växande inflytande i Ryssland idag.
Comeys och Brennans kamp mot Ryssland och Putin blir då en kamp mot kristendomen och "den vite mannen". Så detta stämmer ganska väl med deras ateistiska och socialistiska ideologi, fast de gör det i förtäckt form.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.