10 maj 2019

Två intressanta avslöjanden

De två advokaterna Joe DiGenova och Victoria Toensing har konsekvent legat före media-nyheterna när det gäller spridningen om spioneriet av Trump-kampanjen och administrationen.
I går kväll, på Lou Dobbs Fox Business Network Show, avslöjade de att DoJ Inspector General redan har dragit slutsatsen att de sista tre av fyra FISA-fullmakterna erhållits olagligt.
Läs allt här!

Det andra avslöjandet från dem är ännu mer chockerande:

FBI försökte lägga ut en fälla för George Papadopoulos genom att erbjuda honom $ 10 000 kontant - vilket placerades på hans hotellbädd och som han lämnade där.  Att det var en fälla avslöjades när Papadopoulos återvände till USA och tulltjänstemän sökte genom hans bagage för pengarna. 
En av dem sade till Papadopoulos "Det här är vad som händer när du jobbar för Donald Trump."

Det visar att roten till det onda inom FBI inte är begränsad till några ledamöter på toppen.  Ett stort antal bland lägre rangordnade tjänstemän var inblandade i dessa fallgropar och därmed sammanhängande bedrägerier och inte en enda avslöjade det.
 Ett uppmuntrande påpekande  från de två advokaterna är att de är övertygade om att rättvisa kommer att skipas  - att utredningar och åtal är på gång.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.