04 maj 2019

“Vi kommer att hugga huvudet av dem”

Den här videon skulle vara oroväckande om det pågick i Iran eller på Västbanken, men att det händer här i vårt eget land är ett bevis på att vi är för toleranta. Amerikanska muslimer uppfostrar sina barn att bli terrorister och att hata och döda oss andra.

När de når vuxen ålder (förutsatt att de inte blir självmordsbombare först), kan de vara fullfjädrade terrorister. Den här videon är mycket störande. Från Fox News:
The Muslim American Societys  (MAS) islamiska centrum i Philadelphia lade upp videon på sin Facebook-sida när man firar "Ummah Day”.  Barn som bär palestinska halsdukar sjöng och läste poesi om att döda för Allah och moskén i Jerusalem.

Middle East Media Research Institute (MEMRI),  varnade Fox News för videon:

"Det här är inte isolerade incidenter; de händer i stora centra i landet - inklusive i Pennsylvania, sade MEMRI i ett uttalande.

I videon, översatt av MEMRI,  hör man barn som sjunger:  "Propheten Muhammads land kallar oss. Vårt Palestina  måste återvända till oss. "

"Vi kommer att försvara det gudomliga landet med våra kroppar, och vi kommer att offra våra själar utan tvekan", säger en flicka. "Vi kommer att hugga av deras huvuden, och vi kommer att befria den sorgsna och förnämliga  Al-Aqsa-moskén. Vi kommer att leda Allahs armé för att uppfylla hans  löfte, och vi kommer att utsätta dem för evig tortyr. "

MAS Philly tillhör Muslim American Society (MAS), som har 42 avdelningar i USA och ett i Storbritannien.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.