14 maj 2019

Volvo i Amerika och Polen


 Volvo har denna vecka två liknande annonser på Facebook - en är på deras huvudsida och en på deras polska sida.  - Det är stora skillnader !

På deras huvudsida ser man annonsen till vänster,  där två homosexuella män håller varandra i handen bredvid en liten flicka som kör en Volvo-leksaksbil.

Annonskoden lyder: "Fokusera på din karriär eller din familj? från och med nu kan du göra båda hos Volvo Cars, eftersom vi erbjuder anställda inom EMEA-regionen sex månaders betald föräldraledighet, oavsett kön. Läs hela historien här : http://bit.ly/2V5cZAY "

Volvo skriver också att de tar bort alla negativa kommentarer som bryter mot deras "sociala medias regler” 

Den polska annonsen presenterade , som ni ser,  ett normalt par med en liten pojke i Volvobil och kommentar-sektionen var fylld med skämt om skillnaden mellan de två annonserna.


1 Kommentarer:

Argus sa...

Jag är personligen för "Don't ask, don't tell". Lika lite som jag är intresserad av om man hänger i kristallkronorna under "lördagsmyset" så är jag intresserad av andras sexuella läggning.

Det här med agendasättande marknadsförare som tar och torgför sina egna, ofta skeva, politiska åsikter på uppdragsgivarens bekostnad är inget annat än trolöshet mot huvudman. Detta ständiga juvenila "brytande" av tidigare tabun där minoriteter ständigt kvoteras in gör mig matt och avogt inställd. Efter att ha använt Gilette hela mitt vuxna liv så är den relationen över efter deras famösa reklam. När det gäller bilar är jag gladare än någonsin att jag inte längre kör Volvo utan japanskt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.