30 maj 2019

"We The People Will Build the Wall”

Minns ni Brian Kolfages - den skadade krigsveteranen som startade en “go fund me”-insamling för att på privat väg bygga muren mot Mexico? Under helgen som var byggde patrioter en mile.

Det är tydligt att Amerikaner inte saknar den fysiska förmågan att bygga en gränsmur för att försvara sitt land från utländska inkräktare.  Om de kan ignorera Big Government skulle jobbet vara klart på nolltid:

    I vad som kan ses som en Memorial Day-present till president Trump vaknade invånare i bergsområdet utanför El Paso till en ny syn - en mile lång mur av metallskivor byggda längs gränsen med Mexiko.
Det snabba projektet, som startade på fredagskvällen och slutfördes på måndagsmorgon, utfördes av “We Build the Wall,”  en ny grupp vars chef är den tidigare White House strategen Steve Bannon. 
VD för gruppen är veteranen Brian Kolfage, som hade samlat in 20 miljoner dollar för att bygga muren genom sitt GoFundMe-projekt, men det verkade ha problem tills Bannon tog rodret.

En mile av muren  kostar bara 6 miljoner dollar. Bygg fler sådana sektioner och de kommer att betala sig själv inom några dagar, med tanke på den otroliga kostnaden för illegal invandring.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Tänk att få bygga ett sådant staket runt Rosenbad i Stockholm och hålla 5.900 regeringsfunktionärer inspärrade på livstid. Vilket lyft för gamla Sverige.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.