09 juni 2019

Bloomberg vill förbjuda kol


 USA har ett överflöd på kol, vilket är vår främsta källa till elektricitet och som gör vår moderna levnadsstandard  möjlig.

Före detta borgmästare Michael Bloomberg som alltid varit en nej-sägare och som tidigare förklarat krig mot cigaretter, salt, skjutvapen, transfett, soda, soppa, matdonationer, barnmat, rulltrappor, öronproppar, Styrofoam och till och med läskedrycker i Mexiko,  vill nu att vi helt slutar använda kol.


Bloomberg har inte längre någon statlig anställning  så han har för avsikt att påtvinga oss sin vilja på samma sätt som George Soros gör - med sina pengar:

    Miljardären  tillkännagav att han kommer att donera 500 miljoner dollar för att stänga alla nationens kolkraftverk  år 2030.  Initiativet som kallas Beyond Carbon skapades för att kringgå den federala regeringen och arbeta direkt med stater för att "avveckla varje sista amerikanska kolkraftverk år 2030.”
Vi förväntas tro att detta på något sätt kommer att förbättra vädret, i enlighet med Vänsterns stolliga dogma.

    Bloomberg presenterade det nya klimatinitiativet under ett möte vid Massachusetts Institute of Technology.

Bloomberg har också spenderat stora mängder pengar i försök att ta ifrån amerikanen den konstitutionellt skyddade rätten att bära vapen.

 Bloomberg, Soros och Silicon Valley påminner oss om att regeringen är inte den enda källan till tyranni.
Där det finns pengar finns det makt. Där det finns makt, finns det skurkar som missbrukar den.

Inte ens Kanadas Trudeau är lika galen som Bloomberg.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.