26 juni 2019

De hatar Israel, homos och kvinnors frigörelse


Det verkar som om alla kulturer och nationer är mottagliga för galenskaper: Den orubbliga tron på något som bevisligen inte är så:

         En avsevärd majoritet i arabvärlden fortsätter att tro att Israel är det största hotet i Mellanöstern och Nordafrika.  BBC har gjort en omfattande undersökning i 11 arabiska länder. 

         Undersökningen - som involverade intervjuer med över 25 000 personer i Egypten, Sudan, Libanon, Jordanien, de palestinska territorierna, Jemen, Irak, Marocko, Libyen, Tunisien och Algeriet - visade också att det råder en strikt social konservatism över hela regionen, exemplifierad av ett våldsamt hat mot homosexualitet.

         Motståndet mot kvinnor med makt och inflytande, samt sympati för “hedersmord” - att döda kvinnliga släktingar för att det påstås att de skämmer ut familjen  - är också utbredd.

     Israel är ett hot?  Om vad? För vem?  Israel är en nation med nio miljoner människor, omgiven av fiender som i antal är överlägsen dem, tjugo till en.  Landet skulle ha varit fullständigt utplånat nu,  om de inte haft kärnvapen. Vilket hot utgör de mot sina muslimska grannar, annat än att det kan vara genant att de är så ekonomisk och teknisk överlägsna?

    Muslimers hat mot homosexuella och kvinnors frigörelse vet vi redan alltför mycket om.  Dessa ämnen behöver ingen  förklaring.
Det är dags att upprepa något som hela världen redan borde veta:

Islam är Livsfarligt!

     Islam hjärntvättar människor.  Det infekterar sina troende och bestraffar dem med åtgärder som kännetecknar vildar.  De firar sina ohyggligheter och kräver mer.1 Kommentarer:

Berit sa...

River, den bilden var ett misstag i brådskan. Beklagar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.