25 juni 2019

FBI är illa ute


I dessa dagar kan bara en pappskalle lita på vad man brukade kalla "världens mest fantastiska brottsbekämpande instans”.

 FBI är under fingranskning och det ser inte bra ut för dem.  Raddan av personer som nyligen har lämnat,  eller avskedats från FBI är lång och blir bara längre.
Som  alla vet är FBI under utredning för sin praxis under och före Mueller-undersökningen, övervakad av AG William Barr. 
Barr utsåg John Durham, US.-advokat i Connecticut, att leda utredningen, men är fortfarande direkt involverad i det hela.  Durham undersöker också CIA och som det verkar,  även State Department.

 Någon kommer att tala sanning så småningom och då kommer alla - åtminstone alla som är villiga att se -  att äntligen fatta.

New York Times och Washington Post kommer att göra sitt bästa för att förvirra och komma med undanflykter  men de kan inte hålla fortet hur länge som helst.   Det verkar redan som The Times ägnar sig åt CYA.(cover your ass)

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Intressant. Inget syns eller hörs om detta i medierna här. Jag har inget sett. Däremot på webben, där kan man se en del. Våra egna medier vet dock att berätta om Trump, och det är ju inget positivt de tar upp... Och det märker man att många fångar upp, och bygger sina åsikter på... tyvärr.
/Mats

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.