29 juni 2019

Guvernören instruerar illegala hur de kan undvika utvisning


Vid vilken tidpunkt blir det oacceptabelt för regeringstjänstemän att instruera lagbrytare om hur de kan undvika polisen?
När kan vi kalla det för vad det är - förräderi - och tillämpa det på de personer som hjälper till med olaglig invasion av sitt eget land?   Kaliforniens guvernör  Gavin Newsom kommer i så fall att ligga illa till.


Man kan inte lägga ut en mindre attraktiv video än den som Gavin Newsom presenterar där han ger råd till illegala om hur man kan krångla till det för ICE och hindra dem från att utvisa någon.
Video här, (kan inte lägga ut den.) 

Se hur han rör huvudet fram och tillbaka, nästan maniskt, ögonbrynen går upp och ner,  blicken ostadig och leendet är ansträngt och tillgjort.   Det påminner om Peter Strzoks föreställning inför Congress.  Han ger ett obehagligt intryck, men vi vet åtminstone vems sida han står på.

 Oaklands borgmästare Libby Schaaf arresterades inte förra året när hon hindra brottsbekämpning och det var ett stort misstag, som bara kunde leda till att problemen förvärrades. 

När Newsom säger: "Vi är bättre än så här”, betyder det att han är bättre än den amerikanska allmänheten, som inte gillar hans planer på att slösa mer skattepengar på de olagliga invandrarna som han fjäskar för på bekostnad av amerikaner.

Om han verkligen ville hjälpa inkräktarna från Latinamerika, borde han ha läst detta från sin teleprompter på spanska , men den verkliga tanken bakom det hela, var att visa att han är motståndare till Trump, som försöker stänga grindarna.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.