08 juni 2019

Hoppsan


Klimatförändringsalarmisterna har under många år försäkrat oss om att vi alla kommer att dö på grund av global uppvärmning eller nerkylning eller klimatförändringar eller vad som låter bäst just då. 

På  80-talet påstod Ted Danson att vi hade 20 år på oss att ändra livsstil annars skulle vi frysa ihjäl.
 Al Gore gav oss den “obekväma sanningen” om vår död  2006.
I Kalifornien säger fd. guvernören Jerry Brown att sommarsäsongens bränder bara kommer att bli värre och värre tack vare den globala uppvärmningen. Och vem kan glömma Alexandria Ocasio-Cortezs ständiga varningar att vi bara har 12 år kvar på denna planet?

Glaciär National Park i Montana har varnat för den kommande apokalypsen genom att sätta upp skyltar i parken som säger "Gone by 2020", med hänvisning till att man är rädd för att glaciären smälter snabbare än normalt och så småningom kommer att smälta helt och det leder till andra naturkatastrofer.

Men som vanligt har naturen ett sätt att överraska oss. Under de senaste åren har glaciären faktiskt börjat växa igen, och parkens anställda har i smyg tagit bort skyltarna.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.