07 juni 2019

Media ignorerade Trumps popularitet i London

BBC rapporterade i förväg att man förväntade sig att miljoner människor skulle protestera mot Trump.  I verkligheten var det bara några tusen.  Denna video, (på kinesiska,) visar i stället en enorm Pro-Trump folksamling.
Vänsterblaskan The Guardian har denna video, där vi kan lyssna till Jeremy Corbyn och här följer Nigel Farages syn på saken.Vänster-media ignorerade pro-Trump rallyn.  De anser att de kan manipulera sin publik genom att selektivt strunta i verkligheten.  De låtsas att Labour Party-rallyt var betydelsefullt och de ignorerar de stora grupperna av Trump-supportrar. Det är säkert att säga att Pro-Trump-personerna också är pro-Brexit. Det var Farages uppfattning.

Människor protesterar mot Globalismen. som har varit Vänsterns agenda under ett sekel.
  Det började redan med  Nationernas Förbund strax efter första världskriget. Det fungerade inte så bra så vi såg ett nytt försök med FN i efterdyningarna av WW II. 
Förenta Nationerna skulle ersätta Förbundet men de är maktlösa. De har inget inflytande.

Sedan kom Europeiska Unionen, som är mestadels för show och Europeiska kommissionen håller på att förlora makten. 
Den allmänna opinionen går emot globalisterna - Donald Trump, Nigel Farage, Marine Le Pen, Viktor Orban och Matteo Salvini är  representanter för den anti-globalistiska rörelsen.  De ignoreras och bespottas av de vanliga media, men det är klart att de har väljarna bakom sig och Globalisterna vet inte vad de ska göra åt det, så de låtsas att det inte händer.

 De hoppas att allmänheten inte kommer att få reda på det, men “World Wide Web” saboterar deras kontroll över informationsflödet.
Under de senaste två decennierna har pressen mött ökat motstånd baserat på teknik som gjort det möjligt för människor att bryta sig loss från det enda kommunikationssystem som varit förhärskande från 1920-talet fram till slutet av 1990-talet.


De högar av skräp som de karaktäristiskt producerade var imponerande.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.