25 juni 2019

Skadestånd till homosexuella


Fusk-indianen Elizabeth Warren har tagit kultur-marxistiska fjäskandet till en ny extrem.

 I det överbelamrade fältet av Democrat-hoppfulla är det inte tillräckligt att lova att ge andras pengar till de som har en politisk riktig pigmentering, eftersom  alla människor har förfäder som förtryckts -  men det räcker inte för att få uppmärksamhet längre. Så Warren skriker att hon kommer att ge ersättning/skadestånd  till sexuellt avvikande personer.

Anledningen till att vi har IRS istället för att regeringen bara trycker pengar och beskattar oss uteslutande via inflation -  är att byråkrater använder skattelagar för att omfördela välstånd i samhället.
Warren förklarar att hon kommer att omfördela rikedom till homosexuella genom Refund Equality Act,  lagen om återbetalning för  jämställdhet. Det kommer att fungera retroaktivt, för att ge homosexuella ekonomiska fördelar.

Detta är inte ett skämt från The Onion utan på riktigt:

"Den federala regeringen tvingade lagligt gifta par av samma kön i Massachusetts att registrera sig som individer och betala mer i skatter under nästan ett decennium," sa Warren i ett uttalande. "Vi måste stoppa denna  diskriminering och göra det rätt - Kongressen bör omedelbart tillämpa lagen om återbetalning för jämställdhet."

Begreppet homosexuellt "äktenskap" betraktades till stor del som ett smaklöst skämt på nationell nivå tills fem social-ingenjörer i Supreme Court införde Obergefell v. Hodges beslut 2015.

Det uppskatts att Warrens förslag skulle resultera i en utbetalning på 57 miljoner dollar till homosexuella.
Vem vet vad de kommer att belöna med våra pengar nästa gång ?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.