10 juni 2019

“Time to Get Tough”


För 8 år sedan gav Donald Trump ut en bok, “Time to Get Tough” - och det är tydligt att han faktiskt  var samma person då som han är nu.  Boken är skriven exakt i hans stil. 

Trump drev en kort presidentkampanj 2011 men ställde in det hela i maj 2011 - och hade inga vackra saker att säga om Obama.

"Obamas popularitet i Amerika kan vara på grundnivå, men jag vet en plats där hans popularitetssiffror sannolikt är skyhöga och det är i Kremlin.   Rysslands ledare kan knappt tro på sin lycka.  Aldrig i en miljon år trodde de att Amerika skulle välja en man så  ineffektiv som denne.  Obamas insmickrande diplomati och hans oändliga amerikanska be-om-ursäkt-turer har tjänat ryska intressen extremt bra ... Så snart Obama klev in  på Pennsylvania Avenue 1600,  började han göra eftergifter och ge upp amerikansk makt och inflytande för att "förbättra förbindelserna" med Ryssland. " (sid 93-94 )

Helt naturligt läcker olja ut i havet från ett skikt i Santa Barbara, Kalifornien,  Det kallas Coal Oil Point (COP),  och under de senaste hundra tusen åren har 20-25 ton olja runnit ut från botten varje dag.
Vi kan ju ha det i åtanke när vi hör talas om  “av människan skapade miljöproblem” som oljespill. Forskning pågår.

Donald Trump tar upp detta i sin bok, när han skriver om hur mycket olja och gas USA har, men på grund av miljö-mobben och Obamas svaghet och hans politik vad gäller fri marknadsekonomi,  saknade landet  ledarskap.

"Här hemma har han hållit fast vid förbudet att borra utanför våra kuster.   Men han reser till Brasilien, ger dem 2 miljarder dollar via USA: s Export-Import Bank och skryter om att han är stolt och glad över att göra Amerika till en av Brasiliens bästa kunder. "... 

Det är det löjligaste, mest kraftlösa  ledarskap som någon kunde föreställa sig."


2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
I nästa presidentperiod kommer Trump att ta upp en mängd av dessa bedrägerier. De närmaste 1,5 åren kommer att gå åt till att klä av FBI/CIA, Comey, Mueller, Weissman, Brennan, Clapper, Clinton och stora delar av Deep State. Och han kommer att lyckas med detta. Då blir de lite mjukare inför sitt öde. Och många kommer att överge det sjunkande skeppet och inse att Trump har haft rätt hela tiden.
Efter Trumps nyval återstår att ta upp Hussein födelseattest, som många vet är en förfalskning. Därefter kommer han att ta upp mordet på Kennedy, som utfördes av bl. a. Lyndon Johnson, gamle Bush, maffian, kabbalan kring Federal Reserve, bl.a. Rockefeller, Rothschild m. fl. i maskopi med varandra. Trump vet exakt hur detta gick till - och det finns förresten alla detaljer på nätet, 11 skyttar, varav många av dem erkänt från fängelse och på nätet. Allt detta är känt. Trump var också mycket god vän med John Kennedy Jr. som hade tagit reda på allt detta. Vad som nu behövs är en president som på bästa sändningstid tar upp mordet på John Kennedy på nytt inför hela det amerikanska folket visar att det var en komplott.
Därefter återstår 9/11 som lurade mig i 13 år - men inte längre. Jag minns att jag skrek åt min hustru "planet åkte rakt igenom", "planet åkte rakt igenom" den 11:e september 2001. Tanklöst. Ett plan med en nos av hårdplast kan väl inte åka rakt igenom 40.000 ton stål och komma ut intakt på andra sidan - som planet på filmen. När jag hämtat mig och tänkt igenom hela komplotten så insåg jag att alla dessa tre videofilmer om plan som åkte in i tvillingtornen var datoranimerade plan, väl planerade långt i förväg. Så dum man kan vara. Det var nu detta välplanerade fejk som lett till kriget i Irak och Afganistan och som därefter lett till alla flyktingströmmar i Europa. Välplanerat.
Men de hade bråttom med dessa filmer och gjorde ett misstag - de hann inte göra ett datoranimerat flygangrepp på "building 7". Det föll ihop bara av sig själv.
Allt detta måste komma upp under Trumps andra presidentperiod - och jag tror att han lyckas med detta. Han kommer att dra ner byxorna på hela Deep State.
/SB

Anonym sa...

Berit,
jag vet inte om du sett just denna video. Men jag är övertygad om att Donald Trump genom sin nära vänskap med John-John Kennedy känner till allt detta. Det rörde sig om 8 mördare som sköt 11 skott. Två skott träffade, ett skott rakt framifrån gick rakt genom halsen och jag skulle gissa att detta skott skar av ryggraden (kanske från "the grassy knoll"), det absolut värsta skottet kom nerifrån gatans vattenavlopp. Nio skott missade och man vet vart dessa hamnade och vilka som sköt. Detta måste komma upp och Trump har redan aviserat att han tänker ta upp Kennedymordet på nytt. Allt förfalskades. Allt detta följer samma bedrägliga mönster som vi ser i Trumpanklagelserna. Och när detta tas upp i nationell skala så innebär detta ett hårt slag mot "the deep state". Och fortsättning kmmer att följa.
https://www.youtube.com/watch?v=jk_7TCe_Fkk&t=142s
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.