19 juni 2019

Trump startar sin kampanj i Florida

President Trump lanserade formellt sin kampanj för omval 2020 inför en jättestor publik på Orlando Amway Center-arenan.  Han attackerade snabbt  medieorganisationerna och “statliga aktörer” och sade att de försökte med alla medel  att ta ner honom både som kandidat och president.Under taktfasta rop om "USA" intog Trump scenen efter några ord från vicepresident Mike Pence och “First Lady” Melania Trump och påminde oss om hur otroligt det var att han blivit president.

"Vi stirrade ner på den ondskefulla alliansen av lobbyister och donatorer och speciella intressen som lever på att suga ur landet.   “Träsket” slår tillbaka  illvilligt och våldsamt. Under de senaste två och ett halvt åren har vi varit under belägring. “

Med lite hjälp från publiken när rallyt fortsatte, verkade det som Trump har en ny kampanjslogan: "Keep America Great. "
Hela talet här

Flera hundra personer köade redan dagen innan och många tillbringade natten i medhavda tält och de drabbades också av ett våldsamt åskväder. 


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.