09 juni 2019

Vad han än gör är det fel

Om en amerikansk president är artig mot Drottningen av England  är det opassande… om presidenten i fråga är Donald Trump:

         CNNs internationella korrespondent Clarissa Ward hävdar att Trump var artig mot drottningen  - inte för att en statschef bör vara artig mot drottningen  -  utan för att “han  kanske skulle tycka om att vara en kung".

          CNN: s internationella korrespondent Max Foster vill ju inte vara sämre,  så han följde upp genom att upprepa samma idé: "Han gillar idén om att vara en kung, vilket förklarar varför han är så vördnadsfull i palatsmiljön."

         CNN White House korrespondent Kate Bennett måste också haka på budskapet genom att säga att även om det inte varit en stor sak när tidigare presidenter tagit med sina barn för att träffa den brittiska monarken,  "ser presidenten kanske sina barn som amerikanska kungligheter eller våra motsvarigheter ... men som ni vet,  så fungerar det ju inte i Amerika. "

         Detta är inte journalistik.  Det är inte ens "analys”, utan de låtsas att de är tankeläsare.
 Om president Trump sagt: "Jag gillar människor” skulle Brooke Baldwin och Jim Acosta dyka upp på CNN för att varna oss, att vår president bara har erkänt att han är kannibal.

     Vänsteristerna är fullständigt inställda på att president Trump ska krossas.  Inga medel som kan hjälpa dem i deras ansträngningar -  inklusive nonsens, som exemplen ovan -  är utom gränsen.
Och de stora TVbolagen,  nästan utan undantag, är helt med på den planen.

   De kan inte längre dölja sitt personliga hat för mannen som  omintetgjorde deras fantasier om att landet skulle ledas av den första kvinnliga presidenten, samtidigt som de hävdar att Trump är den som sprider hat. 

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Alla invektiv och oförskämdheter mot OBAMA satt tydligen långt inne och medias förvåning har just släppt.

Anonym sa...

Men de, MSM och demokraterna, är för urbota korkade att inse att de gräver sin egen grav. Vanliga amerikaner, i 'fly over states', ser igenom hyckleriet på långt håll.

Vi kan se samma fenomen i Europa och speciellt i Sverige. Tyvärr sitter indoktrineringen och hjärntvätten från media lite djupare. Den kommande ekonomiska kollapsen kommer att väcka upp ALLA med ett brak!

Fasten your seatbelts...
Mvh Balder


Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.