28 juni 2019

Vi har hör den visan förut, men kanske denna gång ??

Det finns faktiskt en presidentaspirant i mängden av kollektivister (Dems) som är acceptabel och det är Tulsi Gabbard, D-Hawaii.

Hon är överlägset den allra bästa , vilket inte är svårt i den samlingen. Hon är mycket “progressiv” när det gäller ekonomi, och det är inte mycket jag håller med henne om där, men hon är bra när det gäller utrikespolitiken.

 Gabbard, en stridsveteran som tjänstgjorde i Irak och Kuwait, startade sin 2020-kampanj genom att säga att båda partierna är likadana - “de tröttnar aldrig på krig”.
Hon lovar att ta hem alla trupper från Afghanistan, om hon blir president.

 Gabbard är en av mer än 20 personer som deltar i Dem-tävlingen och hon verkar vara den mest intelligenta. Om vi var tvungna att välja en av dem till vår president tror jag att hon skulle ge oss den bästa chansen att skapa fred.

Här intervjuas hon av Tucker Carlson:

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer säkert att bli straffbart att "HATA" Tulsi Gabbard?

Anonym sa...

I stort sett all media i USA (Fox är väl ett av undantagen) är väl ägda av judar. I stort sett alla rika donatorer som förser presidentkandidaterna med pengar är väl också judar. Detta gäller båda båda partierna. Att de vill att USA ska gå i krig med vad de uppfattar som Israels fiender är kanske inte så konstigt. Jag är ett stort fan av Andrew Anglin när det handlar om analyser av amerikansk politik.

Berit sa...

American Jews tend to favor Democrat candidates, with 71% of Jewish voters choosing Democrat candidates and only 25% choosing Republicans since 1968.  

Anonym sa...

Berit,
hon lät intelligent jämfört med de övriga demokratiska kandidaterna, som alla närmar sig den svenska nivån av unga politiker som inte kan eller vet något - och dessutom några äldre byfånar som Löfvén, Kristersson, Sjöstedt och Björklund.
Den jag är mest oroad av i det demokratiska lägret är annars Kamal Harris, som har nästan alla identitetspolitiska företräden, kvinna med lite brun hudfärg (hon saknar lesbianismen) - men helt samvetslös och ohederlig. Detta i kombination med utbrett valfusk från demokraternas sida och att hon är beredd att lova allting till alla - gratis - skulle kunna göra henne livsfarlig för Trump.
Så det är bra om det kommer en lika vacker kvinna i i ledet, som dessutom är intelligent och till synes ärlig.
När det gäller hennes ekonomiska program, så måste hon nästan följa strömmen innan alla de andra kandidaterna är utslagna.
Man undrar förstås om hon valt att ställa upp för demokraterna av opportunistiska skäl eftersom Trump är given för republikanerna. I så fall befinner hon sig lite i samma situation som Trump när han valde att bli republikanernas kandidat 2016. Han var inte överens med de mera snobbiga republikanerna, som Paul Ryan och Mitt Romney utan mera kompromissbenägen i vissa frågor.
Hursomhelst, man önskar henne lycka till. Hon kanske kan bringa lite sans i det demokratiska lägret.
/SB

Argus sa...

Dessa personer ni talar om är ättlingar till konvertiter och ingalunda besläktade med kung David. Deras förfäder konverterades av ättlingar till Juda stam som fördrivits från Konstantinopel. Efter att ha blivit besegrade av ättlingar till svear från Roslagen spreds de som frön för vinden och hamnade bland annat i Östeuropa för att sedermera spridas över hela västvärlden.

Så för att tala om arvsynd och "reparations" så ligger vi svenskar pyrt till om vi ska ersätta de skador som Ruriks ättlingar ställde till med.

Berit sa...

Media kommer säkert att ignorera och tysta Gabbard så mycket de kan.
Debatterna vi har sett hittills är gåvor till Trump. Jämfört med dem-kandidaterna framstår han som en man med ett gott hjärta.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.