16 juli 2019

Amerikansk politik är bara fluff


Den amerikanska allmänheten är inte intresserad av något verkligt betydelsefullt .
Vi ligger i startgroparna för nästa års presidentval-spektakel och vad är det som allmänheten vill läsa om?

Jo, att House Speaker Nancy Pelosi kommer att försöka samla Dems. för att rösta om en resolution som fördömer "presidentens främlingsfientliga tweets.”
(se nedan)

"Vår valkommitté  kommer att fortsätta att kraftigt reagera på dessa otrevliga attacker", säger Pelosi.  The House kan inte tillåta presidentens karaktärisering av invandrare.”

Sedan har vi det ändlösa Russia-gate.  Nu när en federal domare har tvingat Robert Mueller att hålla tyst om sitt huvudsakliga icke-bevismaterial, kommer Dems. inte att kunna klämma ut fler antaganden från honom.  Om han fortsätter att prata nonsens kan han blir åtalad för “trots mot domstolen” och det skulle vara trevligt.

Jag tror inte att folk är intresserade av de faktiska detaljerna i denna “icke-historia”. De är intresserade av alla sensationer som media och Dems. har skapat under de senaste två åren. Det leder ingenstans men det lever ändå vidare.

Konservativa hoppas att den verkliga historien kan på något sätt vara relaterad till Clintons. De vill tro att nästan varje politisk skandal går tillbaka till Clintons. De vill tro att det är en konspiration på gång och det förvånar mig inte.  Det var “coverups” för Clintons för 40 år sedan.  Varken han eller hon har åkt fast.
 De är mästare i fenomenet som kallas  “Teflon politik”.  Det enda som någonsin fastnat på Bill förutom Lewinsky,  är kanske vad hans fru haft för sig.  Han satt i Oval Office i åtta år, och det finns nästan inget spår av någonting han gjorde.

Jeffrey Epstein är på förstasidorna nu med förmodligen är den värsta sexskandalen i min livstid, och   allmänheten kan inte få nog av det. Det har redan lett till att Trump's Secretary of Labor har avgått -  en advokat för regerings som lät Epstein slippa undan för 10 år edan.

Om någon i Media vill följa bakspåren i den historien, leder de tillbaka till Bill Clinton mycket oftare än de leder till Donald Trump.  Det sägs att Clinton flög i Epsteins jetplan 26 gånger.  Media har rapporterat om detta, men ingen verkar intresserad av  detaljer.  Om Trump hade flugit med honom 26 gånger skulle det vara mycket mer intressant.  Det finns inga loggar som indikerar att Trump någonsin flög med "Lolita Express”. Han deltog i sociala evenemang sponsrade av Epstein men många människor har gjort det.

Det ryktas nu att Epstein kan ha varit en front för Deep State, som samlade bevis om sexuella skandaler bland  politiska kändisar.  Det skulle bli bra utpressningsmaterial och jag tror mycket väl att Deep State skulle kunna göra det, men om någon reporter följer upp den historien kommer hans liv att att sluta med självmord.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.