27 juli 2019

Clint Eastwood står på sig


 Clint Eastwood är nog rätt ensam i Hollywood när det gäller att stå upp för för anständighet och förnuft.  Det är som om han har spelat sig själv i  Spaghetti-västern och Dirty Harry-filmerna.

Atlanta har under de senaste åren tagit över en stor del av filmindustrin tack vare fördelaktiga  skattelagar och inget fackföreningstvång, men nu ska man bojkotta oss pga. ny abortlagstiftning.

Här ser vi en bransch som är villig att förlora generösa skattelättnader för att straffa en stat som inte vill döda barn med  klappande hjärtan.  Det är La-La Land.som specificerar vår kultur för oss.

Från The Wrap:
Trots att Hollywood-marxister bojkottar Georgia över statens nya "Heartbeat" -lag,  kommer den legendariska skådespelaren / regissören Clint Eastwood att spela in sin senaste film, "The Battle of Richard Jewell," i Atlanta i sommar.

Filmen handlar om Richard Jewell, en polis och säkerhetsvakt som upptäckte en bomb vid sommar-olympiaden 1996 i Atlanta, Ga. och räddade livet på otaliga personer. 
  Jewell hyllades ursprungligen som en hjälte och betraktades sedan som en misstänkt.

De hade rätt första gången; Jewell var en hjälte. Men han var den typen av man som Vänster-eliten i media älskar att smutskasta.  Ansvarslösa journalister körde med teorin att denne representant för en hatad art (arbetarklass, vit man från Södern)  måste ha planterat bomben själv.
All heder till Clint Eastwood för att han försöker visa sanningen.  

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.