17 juli 2019

Democrats vet att invandrarna kommer att rösta på dem


En berättelse från februari förklarar varför Democrats vill ha öppna gränser.  De är säkra på att folkmassorna som översvämmar landet,  för att fundamentalt omvandla det,   helt säkert kommer att rösta D.  i många generationer framöver.
Invaderarnas giriga, arroganta och fullständigt obefogade känsla av rättigheter placerar dem i mitten av democrat-reservatet.   De har även stämt det land de invaderade:

    Sex invandrarfamiljer inlämnade ett krav på flera miljoner dollar till Trump-administrationen och säger att  fjolårets separation av familjer gör att de behöver pengar för att betala för rådgivning och annan sjukvård för att läka,  efter den "tortyr" som de sade att de utsatts för.

Hekt fantastiskt!  Människor kommer från hela världen för att bryta sig in i våra koncentrationsläger så att de kan torteras.

    Varje sökande begär 3 miljoner dollar.
Av de sex invandrarfamiljerna verkar det som fem av dem arresterats som olagliga invandrare.

Berättelsen visar hur villiga invaderarna är att utnyttja Vänsterns retorik.  Inom en snar framtid kommer de att bli den härskande klassen. Vår välfärdsstat kommer att göra oss till deras slavar.  
   Det är där Dems. kommer in, alltid ivriga att dra fördel av girigheten,  för att genomdriva omfördelning av välstånd.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.