11 juli 2019

Förbudet fungerar tydligen


 CBS13 rapporterade att huvudkontors-byggnaden för California Environmental Protection Agency (miljöskydd) i centrala Sacramento i Kalifornien,  har kämpat med en råttinvasion i mer än fem veckor. Tydligen har deras "miljövänliga" metoder för utrotning av rattus-rattus inte fungerat.

"Efter några veckor av miljövänliga, kemiskt fria bekämpningsmetoder väljer byrån nu att använda gift för att döda djuren,”

Det är ironiskt av två anledningar:

1. Medan Los Angeles, San Francisco, Sacramento och andra stora Kalifornienstäder upplever råttinvasion i läger för de hemlösa,  finns det en kampanj för att förbjuda råttgift.
2.   Cal-EPA reglerar råttgift ... och dess egen byggnad är hemsökt av råttor.
De upprätthåller ett förbud som godkändes 2014 och som förbjuder användning av gifter inom 50 fot av byggnader.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Dårarna i våra respektive länder tävlar om tätpositionerna.
Förbud mot råttgift upprör
Publicerad 29 juli 2014
"Från 1 augusti får råttgift inte längre säljas till privatpersoner, enligt ett direktiv från EU. Ett beslut som skapar irritation.
Som privatperson får du använda råttgift fram till januari 2015, där efter måste råttorna bekämpas av professionella bekämpningsföretag".
Socialisterna skall ha full koll med hjälp av små vidriga byråkrater på våra "miljöförvaltningar".(Utplundrade skattepengar)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.