19 juli 2019

Gadsden-flaggan är nu ett “thought crime”


När Multikultisarna, fördömde  Confederate Flaggan som rasistisk - en symbol inte bara för Södern men också för Uppror - var det ingen som protesterade tillräckligt högljutt och stod på sig.  Följaktligen gör de sociala ingenjörerna samma sak nu med den revolutionära Gadsden-flaggan, som också är en symbol för både landets historia och uppror.

Skådespelaren Chris Pratt har en skjorta med en variation av Gadsden-flaggan. och Yahoo News drog igång lynch-mobben.
Varför Gadsden-flaggan skulle vara kontroversiell är svårt att förstå. Den står för amerikansk frihet. Nästa gång kommer de att gå efter den ursprungliga Betsy Ross-flaggan. Whoops! De har redan gjort det.
Även om [Gadsden Flaggan] är en av de symboler och flaggor som används av US Men's Soccer Team, Metallica, liksom några libertarian-grupper har “Far Right”-politiska grupper som Tea Party, liksom vapen-ägare som är anhängare av Second Amendment, som också adopterat flaggan.
Notera att de öppet fördömer stöd för USA: s Constitution.

Yahoo fortsätter med att skriva att Twitter fördömer Pratt och förkunnar att Gadsden-flaggan är en varningssignal för  "vit  makt”.  Lättlurade läsare får intrycket att allt som hör ihop med den amerikanska revolutionen och / eller försvar av USA: s konstitution är ”vit makt” och därför förkastligt.

Det är nu vanligt att "mainstreams"nyhetsartiklar till stor del består av medvetna lögner motiverade av ett alltmer öppet hat mot det amerikanska arvet.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.