28 juli 2019

“Hans distrikt är avskyvärt,” säger Trump om Cummings


President Donald Trump har fått nog av Elijah Cummnings, USA: s representant för Marylands 7: e kongressdistrikt.
 Rep. Cummings fick rubriker tidigare när han kallade behandlingen av illegala invandrarbarn ”statligt sponsrad barnmishandel.”
 "Vi har sett fall där administrationen har deporterat föräldrar utan deras barn och ända till idag har dessa familjer inte återförenats” sade han. "Detta är myndighets-sponserat övergrepp mot barn ... i stor skala." 

Om rep. Cummings trodde att president Trump skulle tiga och ta emot, har han tyvärr misstagit sig. Presidenten svarade med en episk tweet-storm.
 "Rep, Elijah Cummings har varit en brutal mobbare. Han har ropat och skrikit åt de duktiga män och kvinnor i gränspatrullerna, om förhållandena vid södra gränsen," skrev president Trump.
Han fortsatte: ”Hans Baltimore-distrikt är mycket värre och farligare. Hans distrikt anses vara det värsta i USA ...

.Naturligtvis hävdar Media och speciellt CNN, att när Trump kallar Baltimore “en rått-infekterad röra syftar han på svarta och bruna människor.” Han är rasist!

 Baltimores Republican Kimberly Klacik tar oss på en tur i en av de dödligaste städerna i landet, känd för ett otal våldsamma attacker på invånarna. Och som Klacik konstaterar bryr sig democrats bara om barn vid gränsen men inte barn i Baltimore.

3 Kommentarer:

Argus sa...

Det var inte lätt att hitta upprinnelsen till hela affären: https://youtu.be/_J05CCs19Ec Google har gjort sitt jobb där. Tack DuckDuckGo.

Är detta utbrott och mobbning av en ämbetsman värdigt en vald representant? Bristande impulskontroll och begränsad verbal och mental förmåga tycker jag mig skönja. Hur kan någon välja en sådan till kongressen?

Berit sa...

Argus, man väljs efter hudfärg.

Anonym sa...

Cummings, en rasist av den absolut värsta sorten.
Han ser inte eländet för bara sopor och sjukdomar.
Den här påminde mig min absoluta favoritanalytiker i Sverige om i ett annat sammanhang men nog så väl anpassad till Cummings tillstånd i Baltimore anpassad till år 2019.
Nongqawuse (Xhosa pronunciation: [noᵑǃʱawuːse]; c. 1841 – 1898) was the Xhosa prophet whose prophecies led to a millenarian movement that culminated in the Xhosa cattle-killing movement and famine of 1856-7, in what is now Eastern Cape, South Africa.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.