11 juli 2019

Ilhan Omar bara ljuger


Ilhan Omars ras-baserade, marxistiska babblande visar sig vara struntprat och lögner.

    Washington Post rapporterar att Omar talade till en publik av 400 gymnasie-elever och berättade om ett besök i en rättssal i Minneapolis där hon bevittnade att en “rar, gammal ... afrikan-amerikansk kvinna" - som tillbringat helgen i fängelse därför att hon stulit bröd värt $ 2,  för att ge till sitt "svältande 5-åriga barnbarn" - dömdes att böta $ 80 för brottet. Omar sade att hon inte kunde kontrollera sina känslor och hon skrek, "Bulls-t!" i rättssalen.

    "Omars berättelse påminner om ” Les Miserables. “Den är förmodligen också förskönad,” säger Washington Post .  ”Stadens ämbetsmän sade att polisen inte får arrestera människor för snatteri, om det inte finns risk för våld eller ytterligare brott. Däremot döms snattare till att delta i en tre timmars kurs. "

Ingen måste stjäla för att mata hungriga släktingar i Amerika. Det är mycket lättare att låta regeringen göra det åt dem.
  När det påpekades att det hon sade var en illvillig lögn,  tog hon till sitt numera välkända  minnesförsvar:
 "Jag är inte säker. . . . Detaljerna kanske inte är helt riktiga, men det är vad jag minns. "

Hon påstod också nyligen att 45% av militära familjer är beroende av matkuponger.  Även om kollektivisterna avsiktligt har gjort det lättare att kvalificera sig - så att även personer som inte behöver hjälp kan ta del av den fria regeringskakan  - är det faktiska antalet under 5%.

Till stöd för attacken mot våra konstitutionella rättigheter hävdar hon att 500 människor dör av skottskador varje dag. Det faktiska numret för USA 2017 var en femtedel,  och nästan 2/3 delar av dessa dödsfall var självmord.

Men det spelar ingen roll att hennes lögner aslöjas.  Även vid de sällsynta tillfällen när Media exponerar dem,  kvarstår intrycket att Amerika behandlar minoriteter illa och att systemet därför måste ersättas med ett mer kärleksfullt sådant, likt det som de har i Venezuela.

Detta kommer från en somalisk flykting som är här tack vare Amerikas självmordsbenägna generositet.  Men det skulle vara idiotiskt att förvänta sig tacksamhet.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.