10 juli 2019

Kommer en, kommer alla


Ett Harvard University Center for American Political Studies/Harris Poll visar att invandring är nu väljarnas största bekymmer. Det överträffar “Sjukvård” som var nationens viktigaste fråga tidigare.

Med en 42-38 marginal väljer registrerade väljare immigration som det största bekymret. Med tanke på att historier från och om den sydvästra gränsen har dominerat nyheterna i flera månader,  är resultatet från undersökningen inte överraskande.
Media-direktör, Mark Penn, sade:  “När gränskrisens "fulla natur" blev uppenbar, ökade väljarnas medvetenhet på motsvarande sätt.”

Harris Poll-resultaten har dock uppenbarligen inte nått träsket,  där Congress-Dems. fortfarande är låsta i en hård kamp för att överträffa varandra i ansträngningar att uppmuntra mer olaglig invandring och släppa in fler amnesti-sökare som hittar på lämpliga historier för att komma in i landet.

 Bland de förkastliga idéer som invandringsförespråkarna oansvarigt strör omkring sig,  är att de vill avkriminalisera illegal invandring och ge fri sjukvård till alla, oavsett deras invandringsstatus.
De uppenbara följderna av sådan politik skulle resultera i en invandringsnivå  som vi inte ens kan föreställa oss.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.