08 juli 2019

Muren skulle betala för sig själv


Democrats säger att vi inte kan säkra gränsen genom att bygga en mur eftersom det skulle kosta för mycket. Liksom allt annat som de påstår,  är det en lögn. En gränsmur skulle betala för sig själv. - “big time”

 Från The Law Dictionary:

    Enligt U.S. Bureau of Prisons, var den genomsnittliga årliga kostnaden år 2010 i federala fängelser 28 284 dollar per fånge.
Läs sedan detta:
    En femtedel av alla intagna är inte amerikanska medborgare, många är illegala invandrare enligt nya uppgifter från Federal Bureau of Prisons
 Det finns totalt 35 009 "kriminella illegala” av 180 344 i fängelse och 60 procent är mexikaner,  enligt en analys som lämnats av brottsforskare som skriver om invandringsfrågor och kriminalitet bland utlänningar.
Låt oss låtsas att kostnaden för internering av dessa människor inte har gått upp under de senaste 9 åren från 28.284 USD per år.  Räkningen för skattebetalarna enbart för detta blir 990.194.556 dollar per år.

Lägg sedan till kostnaden för de som befinner sig i statliga och lokala fängelser, kostnaden för att tillhandahålla gratis vård på akuten, kostnaden för gratis utbildning för mångfalden av avkommor, och naturligtvis den enorma börda de illegala innebär för välfärdsstaten.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

I Sverige är den form av statistik nog en statshemlighet.
Det kunde ju bryta den påtvungna fångkedjan till socialismen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.