24 juli 2019

Netflix och andra PC-kanaler

Vi sade upp vårt Netflix abonnemang i dag.

Företag som Netflix, Hulu och Disney Plus missar aldrig en möjlighet att tala om för den amerikanska allmänheten i konserva stater,  hur mycket de hatar oss.
  Netflix visar filmer som skulle kunna passa in i de lagliga definitionen av sexuellt övergrepp mot barn och de gör tecknade filmer om småbarn i drag medan  Disneys VD klagar över abortlagarna i Alabama och allmänheten tröttnar mer och mer på  deras Vänster-“underhållning”.

De går inte bara efter konservativa värden utan försöker aktivt skada konservativa stater, rapporterar Fox News.
Tidigare den här veckan uttalade sig en Netflix-chef, Ted Sarandos, om den växande rörelsen i Hollywood för att bojkotta Georgia över den nya abortlagstiftningen,  som förbjuder aborter efter att barnets hjärtslag upptäcks, vilket är ungefär sex veckor in i graviditeten.

Disneys VD har också hotat att sluta filma i stater där abort är förbjuden, vilket är verkligen underligt med tanke på att han driver ett företag som är beroende av små barn som sina kunder.

Ett nytt initiativ som heter Red Petition ber alla att säga upp sina abonnemang.
"De av er som redan har upphävt dessa tjänster av politiska skäl kan fortfarande fylla i deras formulär så att de kan se hur mycket de predikande Hollywood-knäppisarna kostar dem."
  Antalet ökar varje dag.Red Petition:
"De vanligaste media- och underhållningsföretagen bekämpar med full kraft konservativa värden och det är dags att vi visar dem att vår röst spelar roll. De kanske bara inte inser hur mycket den konservativa publiken är värd?"

"Från stora städer till landsbygds-amerika har de som håller på konservativa värden fortfarande ett enormt ekonomiskt inflytande och det är dags att vi visar dem hur mycket deras motstånd mot våra värderingar verkligen kostar."

1 Kommentarer:

Argus sa...

Jag vill påstå att det finns knappt några medier som inte är infesterade av vänsterblivna. I princip alla stora har en agenda genom att framhäva "minoriteter" på ett helt annat sätt än statistik visar. Jag skriver "minoriteter" inom citattecken då det inte rör sig om den folkgrupp som är minst globalt, européer.

Jag är av den åsikten att även fiktion ska återge verkligheten. TV-serier, reklam, reportage med mera, med mera visar upp en väldigt skev bild. Om man tar SVT som exempel som jag brukar läsa på webben bara för att veta vad nomenklaturen har för sig denna vecka så skulle man kunna tro att Sverige befolkades av 75% utomeuropéer. Eller så är det helt enkelt så att svenskarna är på jobbet och i skolan.

Jag skulle gärna se ett ratinginstitut som publicerade avvikelser så det skulle vara lättare att välja media efter sanningshalt och åskådning.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.