23 juli 2019

Ormen James Comey kanske får vad han förtjänar


Före detta  FBI-direktör James Comey har stått under utredning för att han vilseledde president Trump - och privat sade att han, Trump, inte stod under någon utredning från FBI,  samtidigt som Comey vägrade att erkänna det offentligt.

Enligt RealClearInvestigations, RCI, kommer "Justice Department Inspector” Michael Horowitz att lämna in en rapport i september som innehåller bevis för att Comey "vilselett presidenten" samtidigt som han genomförde en aktiv utredning mot honom.

     Även när han upprepade gånger försäkrade Trump om att han inte var ett mål för  undersökning försökte Comey i hemlighet att bygga ett konspirations-fall mot presidenten, medan han själv var aktiv i utredningen.

Enligt två amerikanska tjänstemän som är förtrogna med Horowitzs kommande rapport om FBI: s tjänstefel,  genomförde Comey i huvudsak en hemlig operation mot Trump - som började med en privat "defensiv information” kort efter invigningen.

RCI: s källor säger att Horowitz har studerat textmeddelanden mellan FBI: s tidigare topptjänstemän och annan kommunikation som tyder på att Comey faktiskt genomförde en ”egen spion- undesökning” av presidenten under deras möte i januari 2017 i New York.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.