03 juli 2019

Rika Gnällspikar


Det finns 607 dollar-miljarder i USA.  Pressen gör en stor sak av Soros som säger att miljarder är villiga att betala mer skatt.
Det var bara 18 av 607 miljardärer som höll med och CNBC var så till sig att sprida den nyheten att de sade “nästan 20 “.  Det betyder att endast 3% av de 607 miljarderna i Amerika undertecknade brevet - och 97% gjorde det inte.

Om de vill betala mer kan de bara skriva en check och skicka den till statskassan eller spendera kontanter för bostäder för hemlösa, förbättra skolorna eller alla andra goda gärningarna de tror att de stöder.  Pressen  försöker återigen skapa stöd för Soros och hans ideologi som är långt ut på vänsterkanten.

Jag tycker att fotbollsspelaren Colin Kaepernick tillhör den gruppen också,  även om han inte är en miljardär, bara en miljonär. I stället för att svartmåla Betsy Ross, en sömmerska som faktiskt arbetade med händerna, skulle han kunna finansiera tak över huvudet för hemlösa  eller stödja soppkök för dem som inte kan eller inte kommer att arbeta. Det skulle tom. ge honom ett skatteavdrag.

Som ni väl redan vet har Kaepernick varit i rampljuset igen, eftersom han pressat Nike att ta bort de nya Patriot-skorna från sortimentet. Han anser att den ursprungliga USA-flaggan, som man kallar Betsy Ross-Flag,  är förolämpande.

Så Nike, som har placerat sig som den officiella sneakers-tillverkaren för den radikala Vänstern -  genom att betala Kaepernick för att representera dem -  drog tillbaka skorna efter att de redan skickats till återförsäljare.

Allt som hör samman med Upplysningen måste raderas eftersom det fortfarande var slaveri under denna period, när flaggan kom till.

Att ge en fientlig kackerlacka som Colin Kaepernick veto-makt över vårt arv är skrämmande. De heligaste symbolerna i Amerikas historia sparkas ner i glömskans hål och kallas “Tankebrott”

Om det var upp till Nike skulle “Fourth of July”ställas in, för att Kaepernick uppenbarligen också finner det offensivt.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.