02 juli 2019

"Salute to America”, Independence Day 2019


Det går rykten på nätet om att Trump verkligen kommer att fira 4th of July i år.

Han planerar att hålla tal från Lincoln Memorial på torsdag kväll - det blir första gången en president håller tal under festivalerna sedan 1951.
 Efter talet ska Capitol Fourth hålla konsert på West Lawn och det blir också fyrverkeri.  Blue Angels och Air Force One kommer att flyga över och någon har skvallrat om att vi ska få se en militärparad med stridsvagnar också. 
Dems. går i taket över det så klart, det blir alldeles för storstilat och imperie-likt.

Trump säger att högtidsfirandet kommer att "vara som inget annat, det kommer att bli speciellt".
Militärplan och musik ? Tankvagnar?

De som styr och ställer i staden säger att tanks kommer att förstöra gatorna och man är också rädd att Arlington Memorial Bridge över Potomac River inte är stark nog för så tunga fordon.

Anti-Trump aktivistgruppen Code Pink vill få tillstånd att flyga en uppblåsbar jätteballong som föreställer presidenten i en blöja.  National Park Service säger att det arbetar med organisationen för att hitta en plats.
Aktivisterna ser en sällsynt möjlighet att konfrontera presidenten i en offentlig miljö.

D.C. Police Department säger att  Code Pink och andra protest-relaterade aktiviteter som sammanfaller med den Fjärde Juli är inte tillräckligt stora för att orsaka extra bekymmer.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.